Kompetenciák

Szakértői tevékenységeinket az EC-Council és az ISACA nemzetközi kiberbiztonsági szervezet tagjaként, több mint 20 éves, különböző állami és piaci területen szerzett szakmai tapasztalattal, számtalan sikeres projekt elvégzésével, valamint több neves gyártói, vállalati, egyetemi, és elsősorban a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) szerint is akkreditált, gyártófüggetlen szakértői minősítések birtokában, mint a Certified Ethical Hacker (CEH), a Certified Network Defense Architect (CNDA), a Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) és a Certified Information Security Manager (CISM), szakmai ismereteinket az ECE program és a CPE policy keretein belül is folyamatosan bővítve végezzük.

Az etikai kódexünknek megfelelően kizárólag olyan tevékenységeket folytatunk, amelyekben magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezünk, és ezt megfelelő szakmai végzettséggel igazolni is tudjuk. A legfontosabb minősítéseink és tanúsítvánaink az alábbiak.

Független szakértői minősítések

Certified Ethical Hacker (CEH)Certified Network Defense Architect (CNDA)CHFI

Certified Information Security Manager (CISM)

Auditori tanúsítványok

Integrált ISO 9001, ISO 14001 ISO 27001 szerinti belső auditor (T&T Quality Engineering), General Data Protection Regulation (GDPR) (Alison), ISO Management System Audit Techniques and Best Practices (Alison), ISO 22301:2019 - Essentials of Business Continuity Management Systems (BCMS) (Alison), ISO 13485:2016 - Quality Management Systems for Medical Devices (Alison), ISO 9001:2015 - Quality Management System (QMS) (Alison), ISO/IEC 27001 - Dynamics of Information Security Management System (ISMS) (Alison).

Gyártói tanúsítványok 

Palo Alto Networks ACE, Certified Grayteq DLP Expert, BalaBit Certified Zorp Associate, BalaBit Certified Zorp Expert.

Egyetemi tanúsítványok 

IT Project Management (University of Washington), Essentials of Cybersecurity (University of Washington).

Egyéb tanúsítványok 

Diploma in Information Technology Management (Alison), Diploma in Computer Networking (Alison), Diploma in Ethical Hacking (Alison), Certified Information Systems Security Professional (CISSP 2019) (Alison).

Partnereink tanúsítványai

Partnereink is számos gyártói és gyártófüggetlen szakmai tanúsítvánnyal rendelkeznek, többek között az auditori és a biztonsági megoldások területein.