Adatvédelem

Elkötelezettek vagyunk a bizalmas adatok és a biztonságos online tevékenységek védelmében. Kiemelten foglalkozunk az ügyfeleink, érdeklődőink és látogatóink személyes adatainak biztonságával. Adatvédelmi nyilatkozatunk a weboldalunkra és üzleti tevékenységünk történő adatkezelésünkre is vonatkozik. A weboldalunk használatával ön egyetért a jelen nyilatkozatban leírtakkal.

Személyes adatok kezelése

Kizárólag önkéntesen átadott, vagy nyilvánosan elérhető személyes adatokat kezelünk. A weboldalunknak automatikusan, sütiken keresztül átadott személyes adatok kizárólag a weboldal megfelelő használatának és a biztonság érdekében, korlátozott ideig kezeljük. A személyesen, telefonon, e-mailen, a weboldal kapcsolat űrlapján keresztül átadott, vagy a nyilvánosan elérhető személyes adatokat kizárólag üzleti kapcsolattartás céljára, vagy a munkavégzéssel összefüggésben használjuk, és kizárólag üzleti partnereink számára adjuk át, kizárólag a munkavégzéssel összefüggésben. A hatóságok a személyazonosság ellenőrzése vagy a számítógépes események vagy bűncselekmények megelőzése, felderítése, kivizsgálása, büntetőeljárás céljából kérhet személyes adatokat, ezért számukra azokat esetlegesen átadjuk, ha az érvényes jogszabályok erre köteleznek bennünket. Nem adunk el, nem vásárolunk és nem bérlünk személyes adatokat. Hozzájárulás nélkül nem gyűjtünk, nem használunk és nem teszünk közzé különleges adatokat, pl. etnikai, vallási vagy politikai hovatartozásokat tartalmazó információkat.

Személyes adatok tárolása és védelme

A személyes adatok tárolását kizárólag a gyűjtésük céljának eléréséig, megfelelő védelemmel és titkosítással ellátva kezeljük, utána automatikusan töröljük. Amennyiben hamarabb kívánja töröltetni személyes adatait, úgy a kapcsolatok űrlapon keresztül jelezze felénk!

A gyermekek személyes adatainak online adatvédelme

Szolgáltatásainkat nem gyermekeknek nyújtjuk, ezért 13 éves kor alatti gyermekektől nem gyűjtünk személyes adatokat.

Egyéb bizalmas adatok kezelése

A munkavégzéseink során tudomásunkra jutott egyéb bizalmas információkat kizárólag a munkavégzés elérése céljából kezelünk, és ezen bizalmas információkat a munkavégzésben részt vevő személyeken kívül harmadik félnek semmilyen formában sem adunk át.

Egyéb bizalmas információk tárolása és védelme

A bizalmas információk tárolását a gyűjtésük céljának eléréséig, megfelelő védelemmel és titkosítással ellátva tároljuk, utána automatikusan töröljük.


Etikai kódex
Titoktartás
Sütikezelés