Biztonsági audit

A biztonsági audit szolgáltatásunk célja, hogy segítsünk felfedni a fenyegetéseket, és megtalálni azokat a biztonsági hiányosságokat és sebezhetőségeket, amelyek veszélyeztetik a vállalkozását, és javaslatot tegyünk a biztonság megerősítésére.

Az audit folyamatában az adminisztratív, a logikai és a fizikai kontrollok felülvizsgálatát végezzük el, amelyek együttesen biztosítják a megfelelő szintű védelmet. Az adminisztratív kontrollok ellenőrzik a vállalat belső szabályzatainak és eljárásainak betartását, míg a logikai kontrollok a rendszerek biztonságát és az adatvédelmet vizsgálják. A fizikai kontrollok pedig az épületi biztonsági intézkedéseket, a hozzáférési kontrollt és a helyiség védelmét értékelik.

Auditunk során számos biztonsági szabványra és jogszabályra kiterjedhet, például az ISO 27001-re, a GDPR-ra, tulajdonosi és megrendelői elvárásokra és bármilyen releváns biztonsági követelményekre, amelyek fontosak az üzleti folyamatok szempontjából. Megbízóinknk az audit eredményei alapján pontos képet kapnak a biztonsági helyzetükről, így lehetőségük van a meghatározott javító intézkedések megtételére a biztonságosabb és hatékonyabb működés érdekében.

Bízza ránk biztonsági auditjának elvégzését, és biztos lehet benne, hogy a legmagasabb szintű biztonságot és adatvédelmet biztosítja a vállalata számára.